Régebben nem érdekelt az ezotéria girl_witch , de újabban több írást is elolvastam a témával kapcsolatban. Talán az ismeretszerzés öröme, vagy az élettapasztalat gyarapodása a múló évekkel, de az is lehet, hogy a szellem emelkedése hozza mindezt magával. Nem tudom, de most már magam is állítom, hogy  meghatározó szerepe van születésünk dátumának és az akkori csillagok, az aszcendes állásának és ez kihat egész életünkre. Ehhez hozzáadódik életünk során megélt események sorozata. Tudatunk mindent tárol és az utolsó órában, mint egy film lepereg előttünk, megmutatva hibáinkat hogy tanuljunk belőle, hogy újra leszületésünkkor már egyre jobb emberekké váljunk. Vannak közöttünk látó emberek, ők már az óvodás gyerekekről meglátják, hogy kik a kiválasztottak. Érdekes a gyermeki világ, sokan látják a különböző színekben pompázó auránkat, mely nagy fájdalom, súlyos trauma esetén feketére vált. Mindannyiunkat sokféle hatás ér az életben és már biztos Te is éreztél olyat, hogy bizonyos emberek, helyek vagy helyzetek teljesen lemerítenek. Elszívják az energiádat, vagy szabályosan rosszul vagy tőlük. Nem tudsz koncentrálni, kimerült vagy reggelente fáradtan ébredsz, semmi sem sikerül és érzelmileg is mélypontra kerülsz.

Igen, ők az "energiavámpírok". A nagyon mérges emberek Koshechka_11sok negatív energiát hoznak létre. Ha az illető rád mérges, akkor ez a sok negatív energia mind rád sugárzik. Ebből következik, hogy ha olyan emberekkel állsz kapcsolatban, akik bármi miatt negatívan viszonyulnak hozzák, azok apró, pici darabokra szaggatják az egyébként védelmező aurádat és komoly károsodásokat okozhatnak a lelkedben, következésképp a testedben is. Ha olyan emberek közelében vagy, akiknek az aurája negatív, az is hatással van rád. Ilyenek pld. az alkoholisták, a drogosok, a depressziósok, illetve az agresszív emberek.
A szocializmusban tiltott dolog volt, nem ismerték el ezt a tudományt. A keletiek már rég tudtak róla és alkalmazták is és életük része lett. Nekünk is meg kell tanulnunk, hisz a tibeti kolostorokban élő papok már a lélek és tudat legfelső szintjén vannak. Gondolattal olyan dolgokat, művelnek, ami számunkra csoda, nekik természetes. Ahhoz hogy tökéletes legyen testünk lelkünk, meditálni, jógázni, stresszet kikapcsolni és alfába kell lemenni. Sok ember ezt nem érti, nem hiszi, de aki már megtapasztalta az élvezi előnyét, sikeres lesz és könnyebben  megbirkózik az élettel.

jó éjt!