Egy ideje sarkalatos téma nálam, hogy emberek miért nem értenek a kimondott szóból. Jelen esetben a >nem< szó jelentését kérdőjelezik meg újra és újra? Ha valamire azt mondom, hogy: 'kösz, de nem', akkor miért kell visszakérdezni, hogy: de miért :S? Az ember természetesen kíváncsi. Pedig el kellene tudni fogadni és tiszteletben tartani ezt az egyszerű és egyértelmű kijelentést, és pont. De újrapróbálkoznak, hátha közbe meggondoltam magam, és mégis beadom a derekam.


Ne találgassatok, nem kétes dolgokról, csak a facebook meghívásról van szó. Ismerőseim közül már többen próbáltak invitálni, hogy lépjek be én is, mert ez sokkal jobb, mint a többi, és különben is manapság ez a legmenőbb! Nem vitatom, hogy a leggyorsabban terjedő közösségi csatorna és a legrövidebb idő alatt a legtöbb felhasználó ide csatlakozik. Eleinte inkább a fiatalok körében terjedt futótűzként, de újabban a felhasználók túlnyomó többsége már az én korosztályom.

Még régebben, a Metropol újságban olvastam, hogy a rádiónak több mint 30 év kellett ahhoz, hogy 50 millióan használják. A tv-nek ugyanehhez 13 év, míg az internetnek elég volt 4 év. Elképesztő....!  Tovább»