hitnek akkora ereje van, hogy általa olyan dolgokat is képes vagy véghez vinni, amiben eleinte csak reménykedsz. Lehet ez egy álom, egy terv amit szeretnél, hogy megvalósuljon, vagy beteljesüljön. Lehet egy előtted álló kihívás vagy feladat, amivel jobbá tehetnéd saját és mások életét....

Most gondold végig eddigi életed és rá fogsz döbbenni, hogy amikor fontos döntés előtt álltál a hited segített, hogy képes vagy rá...., hogy elérheted! Ez az a láthatatlan erő, ami segít, még ha nem is hiszel benne,.... úgy igazán, mélyen. A legeslegelső lépcső, amit minden próba előtt meglépsz!

Kérdés, hogy az istenhívők mitől válnak azzá, hogy vakon elfogadják Isten létezését és határtalan erejét? És mikor válik egy ember vallási értelemben hívővé, vagyis mi idézi elő, hogy teljesen befogadja Istent a szívébe?

Az alább 4 részes videó bemutatja, hogy egy fiatalember, aki eddig a pontig még az árnyékával sem foglalkozott ezzel a kérdéssel. Minden napját a mának élte, a pillanatnyi gyönyöröknek, és habzsolta az élet kínálta élvezeteket. És ekkor jön egy végzetes helyzet, ami addigi életét sarkaiban kifordítva megváltoztatja elképzelését a hitről. Egy felismerés, egy átélés, egy tudatmódosulás, vagy nevezzük egész egyszerűen egy megélt csodának, ami átértelmezi mindezt, és összekapcsolja számára a hit kétértelmű jelentését. A halál szele, hallucinálás, vagy valami más?

Az alábbi 4 részes videó ezt mutatja be.