Április 28-án két moderálandó bejegyzés várt itt a Bloggeren. Az elsőt farkasanyótól, a másikat KatiJtől kaptam. Kedvelem írásaikat és blogjukat - ha tehetem - rendszeresen olvasom és véleményezem.

Ez évtől kezdődően egyéb elfoglaltságaim és mozgásom korlátozottsága miatt ritkábban posztolok, és meglepődve olvastam, hogy nem a bejegyzésemhez szóltak hozzá, hanem egy vándordíjat szeretnének átadni nekem. Úgy illik, hogy az első adományozóét fogadjuk el, de ez technikai okok miatt sajnos nem valósulhatott meg, ezért derűlátó díját fogadtam el. Közben egy  másik kedvencem Raikiky is felajánlotta a díjat. Mind hármuknak köszönöm  az elismerést és a díjat is.

 

diamond blogger

 

A díjátadás szabályai:

1.) Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad!

2.) Tedd ki a logót a blog-odra!

3.) Írj magadról 7 dolgot!

4.) Add tovább 7 embernek (ne felejtsd linkelni a blog-jukat)!

5.) Hagyj megjegyzést náluk, hogy tudjanak a díjazásról!

pink sorelválasztók

A 3.pont értelmében 7 dolgot kellene magamról írni, ami elsőre egyszerűnek tűnik ugyan, de aztán mégis nehezen hoztam össze....:

- a mozgás minden elképzelhető módját szeretem: fiatal koromban  (11-18 évig) versenyszerűen atlétizáltam és számtalan éremhelyezést értem el.

-  mélységesen szeretem a természetet: megtanultam tisztelni minden élőlényét, még akkor is, ha némelyik állat undort v. félelmet kelt bennem. Ez egyébként az emberekre is igaz. "Élni és élni hagyni!" - kivéve a bogarakat.

- természetesség és egyszerűség: ezeket részesítem inkább előnyben.

- intuitív alkat vagyok:  a megérzéseim általában nem csalnak meg, a 'mellébeszéléseken' hamar átlátok.

-  két dolog akaszt ki a legjobban: az igazságtalanság és ha hülyének néznek.

- a legnagyobb hibám: mindenhova az utolsó percben érkezek, de inkább utána 5 perccel.

-  és a legfontosabb:  a SZABADSÁG,  életem minden területén.

Ezt a díjat  7 blogtársamnak kell tovább adni, ami viszont egyáltalán nem okozott gondot.

Meki és  Molina Állatos blogja különleges és egyedi, KatiJ-nek Miniatűr kertje van, Fénylány lángolva lobog, Tengerszem Természetesen őt is kedvelem, Öcsi és Zabundu mosolyt varázsol az arcokra.

Majdnem minden feltételnek eleget tettem! Most megyek, és értesítem a díjazottakat!