ielőtt  megbotránkoznátok, hogy komoly nő létemre tán csak nem szeretem (?), elárulom, hogy, de igen....nagyon, és a nyári melegben bizony egy-egy pohárral, max. egy doboznyi, kuriózumba menő félbarna is lecsusszan kiszáradt torkomon.


Aki idáig csak azt tudta, hogy a sör keserű és büdös, annak nem mondok ellent, de tudnotok kell, hogy a sör igenis nagyon egészséges és csupa természetes alapanyagból készül: ilyen pld-ul a komló, az árpamaláta, kukorica, víz {93%} és élesztő. Ki kell hangsúlyoznom, -mint általában mindenben-  a mértékletességet, és aki be tudja tartani, akkor ezzel a kesernyés itallal is hozzájárulhat az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásához.

Ez most nem reklám, de tényleg fontos vitaminokat (B1, B2, B3, B6, B9, H), és jelentős ásványi anyagokat (Cu, Fe, Zn, Mg) tartalmaz. Előnyös tulajdonsága még, hogy az ásványi anyagok egészséges arányban találhatók meg benne. Sok káliumot és kevés nátriumot tartalmaz még, ami az egészséges vérnyomás fenntartásához kell.


 


 

Emellett a mértékkel fogyasztott sernek számos jótékony hatása is van a szervezetre.... érdemes elolvasni.

Tovább»